Type to search

Tips til at gøre dit firma en tand bedre

Diverse

Tips til at gøre dit firma en tand bedre

Share

At eje et firma er ikke det letteste job at have. Der er mange ting, man skal holde styr på, og mange faktorer der kan have en indflydelse på både det økonomiske, men også dynamikken på selve arbejdspladsen.

Når man er nået så langt, at man har en firma kørende, er der mange ting man kan gøre, for at forbedre den så den ikke blot er på overlevelsesmekanismen. Det vil sige, at man gør noget lidt ekstra for at løsne sig fra det basale og almene. Dette kan man f.eks. gøre med redskaber som teambuilding.

Et godt firma betyder gode kollegaer

Et godt arbejdsmiljø er ekstremt vigtigt. Dette er ikke kun vigtig for firmaets egen atmosfære, men også for kundernes skyld. Glade kollegaer eller medarbejdere kan gøre at kunderne får bedre service, da arbejderne altså er glade for at arbejde. Hvis dette ikke lige er tilfældet for dit firma, kunne du overveje et firmaarrangement. Dette kunne f.eks. være et arrangement, der er baseret på teambuilding. Hold jeres næste firmaarrangement på trætoppene i vejle, hvor der er kæmpe fokus på at skabe et bedre sammenhold mellem kollegaerne, som i sidste ende vil skabe en bedre dynamik på arbejdspladsen.

Kunder, der ikke glemmer dit firma

Udover gode kollegaer, kan man ikke undvære kunder, og det kan især være svært at holde firmaet oppe, hvis man ingen stamkunder har. Hvis dette har været et problem op til nu, kunne det overvejes at man bestilte, hvis man ikke allerede har dette, firmakort, der indeholder informationer om firmaet, så det er lettere for kunden at huske det. Herfra kan man investere i visitkortholdere, der kan hænges på væggen eller ligge på bordet, der gør det mere visuelt for kunden. Gør kortet attraktivt, så kunden lettere får lyst til at tage et kort og måske endda vise det til sine bekendte.