Type to search

Undervisningsfilm kan være en nem, god og informativ løsning

Diverse

Undervisningsfilm kan være en nem, god og informativ løsning

Share

Er du virksomhedsejer, så kan du helt sikkert nikke genkendende til, at det at oplære nye medarbejdere kan være en stor opgave. Typisk er der mange nye ting, som de skal lære at kende, og der vil også være en masse informationer, som man skal videregive. Det kan være en langvarig og kedelig proces – både for den nye medarbejder men også for dig eller en udvalgt oplæringsmedarbejder. Derfor kan det være en god idé at finde alternativer, så den nye medarbejder kan blive oplært på en anden måde, som måske også fungerer bedre i praksis. Eksempelvis kan en undervisningsfilm være en nem, god og informativ løsning, så den nye medarbejder kan se filmen i sin fritid for derefter at møde på arbejde og få teorien omdannet til praksis. Bliv klogere på Studio 1-2 – undervisningsfilm og meget mere herunder. 

En undervisningsfilm er en effektiv indlæringsform

Det kan lyde for godt til at være sandt, men ikke desto mindre så fungerer undervisningsfilm godt i praksis, da det er en effektiv indlæringsform. Når man kombinerer lyd og film, er det nemmere for enhver at huske, da man både har lyd og billede på det, som man skal lære. På den måde vil man associere de forskellige ting, hvilket også gøre det nemmere at tænke eller huske tilbage på, når man er på arbejde og skal udføre teorien i praksis.

Det kan være en god idé at producere forskellige undervisningsfilm, så man ikke skal sidde og se ét langt klip, som måske varer i en time, men så man kan klikke rundt på de forskellige underområder, hvis man eksempelvis har svært ved at huske ét specifikt område. Når man både ser og hører på samme tid, så er det også nemmere at forstå i første omgang, hvilket gør det nemmere for alle, så man ikke skal læse det samme afsnit flere gange i træk uden at forstå det.

Du kan selv være med til at producere undervisningsfilmene

Hvis du er interesseret i at lave undervisningsfilm til din virksomhed, så du nemt og hurtigt kan få oplært nye medarbejdere, så har du også muligheden for at være med til at producere undervisningsfilmene, så de bliver præcist, som du ønsker dem. Firmaet holder til i Herning, men det er muligt at producere film andre steder, hvis du af en eller anden grund ønsker at filme et andet sted, eller hvis det er for langt væk fra din virksomheds hovedsæde.

Bliv klogere på nettet og kontakt firmaet hvis det er interessant

På nettet kan du finde al den information, som du har brug for og mere til, så du kan blive klogere på, om det er en løsning, som du skal have indkorporeret i din virksomhed. Du har også mulighed for at kontakte firmaet nemt og hurtigt, hvis du har spørgsmål, mangler rådgivning eller noget helt tredje. Klik på ovenstående link for at blive introduceret til firmaet og for at se hvad de ellers kan tilbyde dig, når du mangler hjælp til kreative løsninger på din arbejdsplads.