Type to search

Vælg en uddannet revisor

Erhverv

Vælg en uddannet revisor

Share

Vælg den rigtige revisor til din virksomhed

Økonomi er grundstenen for enhver virksomhed, og det er derfor vigtigt at vælge den rigtige revisor som kan have det økonomiske overblik, men også ved, hvad der skal gøres og hvornår, så virksomheden ikke ender i problemer med for eksempel SKAT. Læs med her og find ud af, hvordan du finder den rigtige revisor til din virksomhed.

Hvis du står og ”bare” skal have et regnskab sat sammen, så kan du nøjes med en ”billig” én af slagsen eller gøre det selv. Du skal dog være opmærksom på at – som med så meget andet – så hænger pris og kvalitet sammen. Hvis din virksomhed for eksempel er i vækst, hvis du står over for et generationsskifte, hvis du skal ud og finde kapital eller hvis du gerne vil formindske risikoen for at blive udtaget til kontrol hos SKAT, så er det bedre at finde en god revisor end en ”billig” revisor. En god revisor er en uddannet revisor – en revisor, der i mindst tre år har udført revisionsopgaver i en godkendt revisionsvirksomhed, har bestået eksamen for registrerede revisorer eller eksamen for statsautoriserede revisorer. En uddannet revisor har bare mere erfaring og er altid alle pengene værd.

Det kan i mange tilfælde være en fordel at vælge et revisionsfirma frem for en enkeltmandsvirksomhed. I et revisionsfirma har du adgang til ikke bare én revisor, men en hel masse med hver deres specialviden. I større revisionsfirmaer får du således adgang til flere specialister og måske også andre, der kan være relevant i forhold til din virksomhed, som for eksempel advokater eller banker eller investorer. Den ekstra specialviden koster mere end en ”billig” revisor og i mange tilfælde også en uddannet revisor, men det kan spare dig en masse penge på bundlinjen i sidste ende.

Når du vælger en revisor – selvom der er tale om en uddannet revisor i et større revisionsfirma – så skal kemien være i orden. Revision er i høj grad et samarbejde mellem revisor og virksomhed, så det er vigtigt at I kan sammen, så brug din mavefornemmelse i mødet og vælg ud fra den.

Uanset om du leder efter en revisor i KBH eller i Jylland, så findes der uden tvivl en revisor, der passer godt til dig og din virksomhed.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *