Type to search

Vælg og fæld dit eget juletræ i år

Diverse

Vælg og fæld dit eget juletræ i år

Share

Den søde juletid nærmer sig, en tid som emmer af hygge og traditioner. Sommeren er forbi, og ligeså snart butikkerne har fået ryddet hylderne for halloween slik, græskarlygter og spøgelser, vil det blive erstattet af juleslik, røde og gyldnejulekugler og nisser i lange baner, og snart vil julesange flyve ud af radioens højtalere. Vi når dårligt ind i november, inden julen for alvor banker på døren og minder os om traditionernes tid. Enten elsker man det, ellers afskyr man det. Men uanset så er det den tid på året.

 

Traditionernes tid

 

Julen er traditionernes tid, og hvis I ikke allerede har en tradition om anskaffelse af juletræ, er der igen i år en oplagt mulighed for at få sådan et i hus. Allerede fra den 24. november og frem til juleaften er der mulighed for fæld juletræer i Roskilde. Her åbnes der på Sandet 4 i Roskilde op for julehyggen for alle pengene, med julestue, søde julegodter og varmt at drikke.

Der bliver lagt alle grundstenene for at skabe enten en ny eller vedligeholde en god tradition om at hente årets juletræ. Her kan store som små være med til at gennemgå alle plantagens træer og udvælge netop det helt særlige træ, som skal stråle til årets jul. På med jakke, huer og vanter og tag hele familien med.

 

Skal du stå for julen for første gang?

Første gang man skal have svigerfamilien hjem til juleaften er altid en særlig dag. Det er her traditioner mødes, og man vil gerne have, at alting går efter bogen. Juleanden skal smage, flæskesværene være sprøde og juletræet pyntet så fint – og har du ikke spor forstand på de forskellige typer af gran, så fortvivl ej. Når du kommer for at fælde dit juletræ, er der hjælp at hente, og personalet står klar med råd og vejledning til valg af træ.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *