Type to search

Valg af kølefryseskab

Diverse

Valg af kølefryseskab

Share

Er dit kølefryseskab gammel og trænger til at blive udskiftet er der mange gode grunde til at få det gjort. Ikke alene er der mange penge at spare på el-regningen men også i forhold til miljøet er det en god ide at få udskiftet det gamle. En af de største miljø- og CO2 syndere vi har er nemlig vores gamle husholdningsmaskiner og er det noget der er vigtigt for en, er det et godt sted at kigge og få udskiftet.

Der er et stort og varieret udvalg af køle/fryseskabe og noget for en hver smag og pengepung.

Vælg det rigtige kølefryseskab

Fordelen ved et kølefryseskab er at du slipper for at have 2 skabe eller et køleskab og en stor kummefryser der optager en masse plads.

Før du køber, er det en god ide at have et overblik over, hvor meget kapacitet det nye kølefryseskab skal have. Skal fryseren kunne rumme at du køber ind en gang om ugen og måske også et godt tilbud eller 2, eller skal der blot kunne stå et par raster og lidt frysegrønsager.

Det samme gør sig gældende for køleskabsdelen. Skal det kunne rumme en uges forbrug af mælk samt frugt og grønt eller hører i til dem, der løbende køber ind i løbet af ugen.

Det vil være med til at bestemme størrelsen på jeres kølefryseskab.

Det næste i skal overveje er hvilket energimærke. Jo bedre kølefryseskabet er energimærket, jo billigere vil det være i drift, men jo mere vil det også ofte koste.

Den sidste ting der kan være vigtigt at kigge på, er indretningen i køleskabet og andre luksusting som f.eks. automatisk afrimning. Det sidste kan være en god ide, især hvis i ved, at det ikke lige er det i er allerbedst til at få gjort. Dermed sikre i jer det bliver gjort og jeres kølefryseskab holder bedre og i betaler mindre i strøm.