Type to search

Bær dine cargoshorts med stil

Diverse

Bær dine cargoshorts med stil

Share

”Cargo” betyder ”fragt” på engelsk, og cargo bukser- og shorts blev egentlig designet til at være praktiske. At være noget, du tager på, når du har brug for ekstra lommer til alverdens formål. Det har udviklet sig, og cargo shorts er blevet noget af det vigtigste i streetfashion. Når sommeren melder sig, vil du ikke stå uden et par fede cargo shorts at hoppe i, så du ser godt ud i det gode vejr. Cargo shorts er dog ikke bare cargo shorts, og der er stor forskel på designet fra forskellige producenter. Det er mode, vi taler, så du vil have de fedeste. Cargo shorts fra Molecule clothing er vildt fede i mange forskellige farver. Molecule Cargo shorts sørger for, at du er klædt på til at tackle sommervejret i stil.

Molecule er mærkevaret, du skal kigge efter

Det, der gør Molecules cargo shorts værd at anskaffe er, at de har et af de fedeste designs. Det er en blanding af det rå udtryk, du kender fra cargo shorts og en overodnet linje, som sørger for at samle det rå udtryk. Der er øje for detaljen. Detaljerne som sørger for, at du stikker stylterne i de svedigste shorts. Du kan få den kendte army-farve og andre varianter, som fx den sommervarme orange. Der er også forskel i længden, så du kan både trække i kortere shorts eller knælange modeller. Hvis du står med en akut shortsmangel, er der også godt tilbud at hente. Det koster lige under 1000,- kr. for tre shorts, så du sparer penge, mens du bliver helt sommerklar. Tre par shorts holder langt.

En grundsten i streetfashion

Streetfashion er en nyere tilkommet gren i modeverdenen. Den opstod i USA, hvor det blev meget moderne at bære sig på en mere rå og urban måde, og det smittede hurtigt af på resten af verden. Det skal ikke være stift med skjorter og jakkesæt, før det er fedt. Løstsiddende skjorter og t-shirts går tit i hånd med cargo shorts. Shortsne er en grundsten i street fashion, fordi de blander det uhøjtidelige med det rå og fede.