Type to search

Seniorerne skal sidde godt

Diverse

Seniorerne skal sidde godt

Share

Vi bliver alle ældre, og det tærer på kroppen. Du kender det selv fra en ældre bekendt, når de skal op af stolen. Selvom de tit bevarer det gode humør og den vittige sans, så kommer der et støn, hver gang de skal op og ned. De siger, at det ikke er noget, og at de sagtens kunne løbe marathon og slå saltomortaler med et blink i øjet. Men vi bliver alle ældre, og alderen tærer på kroppen, om vi vil det eller ej. Det betyder også, at du skal have mere hvile, jo ældre du bliver. Ikke at du skal sove dagen væk, men det er vigtigt at sidde og få ro i kroppen af og til. Det er der specialbyggede møbler til ældre, som sørger for, at du får. Hvilestole, som er designet til vores ældre medborgere, sørger for, at det er let at komme op og ned, og at de sidder godt, når de har brug for lidt hvile og ro.

Stolen som hjælper dig op igen

Stønnet, der kommer, når seniorerne rejser sig op, kommer, fordi at leddene er slidt. Det er en hårdere handling, end du måske lige forestiller dig, mens du er ung. Seniormøbler har det in mente, og de yder en hjælp, så det er lettere at komme op af sædet. De kan hæve og tilte sig, så det ikke skal være en kamp at komme op. Seniormøbler sørger således for, at det er lettere at komme op, når seniorerne har lyst. Friheden til at bevæge sig er ikke at kimse ad.

Behagelige puder sørger for maksimal komfort

Det skal være let at komme op af stolen, men der skal også være en grund til at sidde i den. Hvilestole giver ikke meget hvilke, hvis det er som at sidde på en betonbænk. Hvilestole er udstyret med brede rygpuder og en stor komfort. Den komfort giver den allerbedste mulighed for at få den nødvendige hvile, seniorerne har brug får, når de sætter sig i seniormøbler. Det giver overskud til andre ting. Du ved selv, hvor vigtigt det er at få hvile i hverdagen.