Type to search

Sæt dit barn på den flotteste cykelsadel og rul med stil

Diverse

Sæt dit barn på den flotteste cykelsadel og rul med stil

Share

Kan du huske din første cykeltur på den tohjulede? Endte den med hovedet i jorden, eller farede du afsted som Rolf Sørensen på en forårsdag i halvfemserne? At lære at cykle er en grundsten for børn. De kan komme over til legekammerater eller i skole, og så får de en masse motion undervejs. Det er dog en smule optimistisk – hvis ikke farligt – at sætte børnene på en tohjulet cykel fra starten af. I starten lærer vi cyklen at kende med løbecykler eller trybikes. Det styrker den motorik, som vi kommer til at nyde godt af resten af livet. Ikke kun på cykel. Det er også en sjov måde for børn at komme rundt på. Trybikes er ikke kun en sjov måde at styrke dit barns motorik. Det kan også være en æstetisk løsning. På https://loukrudt.dk/trybike/ finder du de flotteste trybikes i et fantastisk retro look, som får dit barn til at være den mest stilede cykelrytter på gaden.

Prisvinder for innovation hos de små

De fede retro trybikes har allerede høstet priser. De har vundet Baby Innovation Awards i 2018, som er en pris, der gives for at være nytænkende i løsninger til de helt små. Det er ikke uden grund, at løbecyklerne har vundet prisen. For det første er de fantastisk æstetiske. For det andet er de meget sikre. Det duer jo ikke, at dit barn ikke sider trygt i sadlen, så det er absolut noget, du skal have øje for. Derudover tænker du måske, at det ikke kan betale sig, fordi dit barn vokser fra den? Det tager ingen tid at ombygge trybiken fra en trehjulet til en tohjulet, så dit barn kan bruge den fra den er omkring et år, til det er seks.

Gør den personlig og dit barns helt egen første cykel

At cyklen i sig selv er æstetisk, er ingen hemmelighed, men du vil måske gerne have, at dit barn lærer at få lov til at være sig selv? Der følger fede klistermærker med trybiken, så dit barn får lov til at pynte cyklen helt selv.