Type to search

Køb vandfrie urinaler og lav gode besparelser på vand

Privatøkonomi

Køb vandfrie urinaler og lav gode besparelser på vand

Share

Når man skal have lavet eller renoveret badeværelset på kontoret, i forretningen, i virksomheden eller lignende, er det vigtigt at få indkøbt de rette ting til badeværelset. Det kan være, at man skal have håndvaske, toiletter, håndtørrer, spejle, urinaler og lignende, og det kan være en fordel at være omhyggelig i udvælgelsen, så man finder frem til det rette inventar til badeværelset. Og når man så er i gang med at investere i nyt inventar til badeværelset, kan man lige så godt vælge noget inventar, der har en besparende effekt på eksempelvis vandregningen. Det kunne eksempelvis være i form af vandfrie urinaler, der slet ikke bruger vand, og de kan herfor spare en hel del kroner og øre pr. gang, de benyttes, hvilket på sigt kan blive til et ganske fint beløb.

Forskellige typer af vandfrie urinaler

Når man så er på jagt efter vandfrie urinaler, er det vigtigt at være opmærksom på, at der findes forskellige typer heraf, hvilket eksempelvis kommer i kraft af de forskellige varianters udseende. Det er muligt at få de vandfrie urinaler i rustfrit stål, hvilket er et meget moderne design, der kan indgå i samarbejde med mange forskellige farver. Man kan herudover også få vandfrie urinaler i hvid, hvilket også er en farve, der spiller godt sammen med flere andre forskellige farver. På nogle af disse hvide urinaler, er der indbygget en skærm i toppen, som eksempelvis kan kobles til Wi-Fi, således man kan vise nogle forskellige reklamefilm, informationsfilm eller lignende.

Hvordan fungerer vandfrie urinaler?

Man fristes til at tro, at vandfrie urinaler vil lugte en hel del, da urinen ikke bliver skyllet ud på traditionel vis, men dette er faktisk ikke tilfældet. Vandfrie urinaler er udviklet på en sådan måde, at urinen ledes gennem systemet, og dette system er udviklet på en sådan måde, at den hele tiden benytter en lille smule af en hygiejneblok, som først og fremmest sørger for, at lugten fra urinen forsvinder med ned gennem systemet. Ydermere gør denne blok også, at der i afløbsrørene er mindre tendens til aflejringer, da blokken modvirker det eventuelle organiske affald i urinen, som ellers kan give anledning til aflejringer i afløbet – Find urinal i høj kvalitet på nettet.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *